Jdi na obsah Jdi na menu

5.10. HRAVÉ ODPOLEDNE

17. 9. 2021

HRAVÉ ODPOLEDNE VE ŠKOLCE

Úterý 5. října od 15:30 ve školce

Co vás čeká?

Do školky přijede lektor s hromadou zajímavých a chytrých hraček, her a stavebnic a vy a vaše děti si s nimi můžete pohrát. Sami uvidíte, které stavebnice děti baví, jestli se jim s hračkami dobře manipuluje a jak kvalitní jsou.

Proč přijít?

Zejména pro nové děti (ale určitě nejen pro ně) to bude skvělá příležitost, jak Vám rodičům ukázat svoji školku a určitě je potěší, že si tentokrát můžete ve školce pohrát společně. Pro dospěláky by skládání hradu z kostek nebo třeba lovení rybiček mohl být příjemný relax po pracovním dni. A konečně nám to pomůže při výběru dalších hraček do školky a vy třeba získáte dobrou inspiraci na nákup vánočního dárku.

Každoročně se většina Vás rodičů zapojuje do naší školkové vánoční nadílky. Dáváme Vám katalog s hračkami a vy finančně přispíváte na nákup hraček pod školkový stromeček. Hračky do školky vždy vybíráme tak, aby byly nejen hezké a zábavné, ale aby dětem něco daly. Aby se děti při manipulaci a hraní s nimi naučily něčemu novému a rozvíjely všestranně svoje schopnosti. Tentokrát Vám nabízíme možnost nekupovat zajíce v pytli.